Hirdetések

TEMPLOMI HIRDETÉS

2020. április 5.

VIRÁGVASÁRNAP
AZ ÚR SZENVEDÉSÉNEK VASÁRNAPJA

 SZENT ISTVÁN TEMPLOM

 

  1. A mai nappal elkezdődik a nagyhét. A virágvasárnapi barkaszentelési szertartásról Egyházközségünk youtube csatornáján és facebook oldalán láthatnak összeállítást. A megszentelt barkák a templom előteréből elvihetőek.
  2. Nagycsütörtökön, nagypénteken és nagyszombaton este 6 órakor zárt ajtók mögött elvégezzük a szertartásokat. A bekapcsolódáshoz imádságok, elmélkedések olvashatóak a www.magyarkurir.hu honlapon.
  3. Nagypénteken délelőtt fél 9-től a naphoz kapcsolódó beszélgetés lesz a Smile rádióban.
  4. Nagypénteken délután 3 órától keresztút lesz látható az Egyházközség youtube csatornáján és facebook oldalán.
  5. Jövő vasárnap, Húsvét Jézus feltámadásának ünnepén reggel 7 órakor zárt ajtók mögött tartunk szentmisét. Kérjük, hogy ebbe is kapcsolódjanak be.
  6. Április 6-tól kezdődik a leendő 1. osztályosok iskolai beiratkozása elektronikus úton. Kérjük az érintett családokat, hogy a többi adatlappal együtt töltsék ki a hitoktatási adatlapot is.
  7. A templomok bezárása miatt Egyházközségünk működésének egyik biztos anyagi forrása elmarad, hiszen nincsenek persely adományok. A jelenlegi helyzetben is nyitva van a Plébánia iroda. Akik szeretnének hozzájárulni a Plébánia működéséhez, akár egyházi adó, akár, adomány formájában azokat köszönettel fogadjuk.

 

Evangelium Tag für Tag

Der Feed konnte nicht gefunden werden!