Hirdetések

TEMPLOMI HIRDETÉSEK

2019. október 13.

ÉVKÖZI 28. VASÁRNAP

SZENT ISTVÁN TEMPLOM

  1. Most vasárnap délután 5 órakor kezdődik a Rózsafűzértársulat éves összejövetele. Akkor lesz az új tagok felvétele. Várjuk azokat, akik szeretnének csatlakozni a Társulathoz.
  2. Hétfőn este papi összejövetel miatt nem lesz szentmise templo-munkban.
  3. Október hónapban hétköznapokon az esti szentmise után, szombaton és vasárnap az esti szentmise előtt ¼ 6-kor kezdjük a közös Rózsafűzér imádságot. 15-én, kedden a Batthyány Iskola hittanosait hívjuk és várjuk a közös imádságra.
  4. Egyházközségi zarándoklatot szervezünk október 19-én, szombaton Egerszalók és Eger útvonalon. Egerszalókon tartjuk a szentmisét. Egerben a Bazilikát és az Érseki Látogató Központot fogjuk megnézni. Indulás reggel 7 órakor a Plébánia előtti parkolóból, várható érkezés az esti órákban. Ellátásról mindenki maga gondoskodjon!
  5. Nagyon sok szabad szentmise van a következő napokban, hetekben. Kérjük a híveket, jöjjenek be a Plébániára, írassak szentmisét élő, beteg és meghalt hozzátartozóikért, családtagjaikért!
  6. Október 27-én, vasárnap a ½ 11-es szentmisében tartjuk a jubiláló házastársak közös hálaadó szentmiséjét. Várjuk a Plébánián a házassági évfordulójukat ünneplő házastársak jelentkezését.
  7. Pénteken délután 3 órakor hittanórát tartunk a Móra Ferenc Gimnáziumban. Mivel nagyon kicsi az érdeklődés ezért kérjük a nagyszülőket, keresztszülőket és természetesen a szülőket is, biztassák a középiskolás korú fiataljaikat a hittanórán való részvételre!
  8. A Szent Imre Cserkészcsapat városi papírgyűjtést szervez október 17. és október 20. között. Akinek van felajánlható nagyobb mennyiségű papírhulladéka, kérjük csütörtökig jelezze névvel, címmel és telefonszámmal a sekrestyében vagy a plébánián.
  9. Jövő évi kalendáriumok, falinaptárok kaphatóak a sekrestyében és a Plébánián.

 

News

Feed not found.

Daily Gospel

Feed not found.