Hirdetések

TEMPLOMI HIRDETÉSEK

2019. december 8.

ADVENT 2. VASÁRNAPJA

SZENT ISTVÁN TEMPLOM

 1. Vasárnap délután 5 órakor kezdődik a Rózsafüzér társulat összejövetele
 2. Az adventi időben minden hétköznap reggel csak 6 órakor tartunk szentmisét.
 3. Adventi gyertyagyújtás lesz a Polgármesteri Hivatalnál szombaton este ½ 5 órakor. A szervezők hívnak és várnak mindenkit!
 4. Adventi hangversenyt tart templomunkban a Batthyány Lajos Általános Iskola december 13-án, pénteken délután ½ 4-től. Minden érdeklődőt hívnak és várnak.
 5. A Zenebarátok Kórusa december 15-én, vasárnap 4 órakor tartja adventi hangversenyét templomunkban. Hívnak és várnak mindenkit.
 6. December 19-én, csütörtökön este 6 órakor Zséda koncert lesz templomunkban. A belépés díjtalan. Mindenkit hívnak és várnak a szervezők.
 7. Adventi lelkigyakorlatos beszédek lesznek templomunkban december 20-21-22-én, pénteken, szombaton és vasárnap az esti szentmisében. A beszédeket Ghie Marcell verbita atya mondja. Kérjük a kedves híveket, a lelkigyakorlat alatt végezzék el karácsonyi szentgyónásukat.
 8. Írjuk a jövő évi szentmiséket. Kérjük, hogy akik szeretnének szentmisét mondatni, jöjjenek be a Plébániára!
 9. Közeledik az év vége. Kérjük a kedves híveket, hogy aki még nem fizette be az egyházi adót, fizesse be. Az egyházi adót be lehet fizetni a Plébánián, vagy postai csekken, melyek az újságos asztalról elvihetőek.
 10. Várjuk a Plébánián azokat a jegyespárokat, akik templomunkban szeretnének egyházi házasságot kötni 2020-ben.
 11. Betlehemkészítő pályázatot hirdetünk. Bárki pályázhat tetszés szerinti anyagból készített betlehemmel. Az elkészített pályaműveket december 22-ig kérjük behozni a Plébániára!
 12.  

News

Feed not found.

Daily Gospel

Feed not found.