Templomi hirdetések


TEMPLOMI HIRDETÉS

2019. március 10.

NAGYBÖJT 1. VASÁRNAPJA

SZENT ISTVÁN TEMPLOM
 

1. Nagyböjtben minden héten, pénteken és vasárnap keresztutat végzünk, pénteken az esti szentmise után, vasárnap pedig az esti szentmise előtt 5 órakor. Várjuk a közösségek, csoportok jelentkezését a keresztutak vezetésére.
2. Nagyböjti lelkigyakorlatos beszédek lesznek templomunkban április 4-én, 5-én, 6-án. A beszédeket Ghie Marcell verbita atya mondja. Kérjük a híveket, már előre, hogy akkor végezzék el húsvéti szentgyónásukat.
3. Március 25-én délelőtt 10 órakor kezdjük az 1000 Üdvözlégy Mária imádkozást. Kérjük, hogy akik részt tudnak venni ebben az imádkozásban vasárnaponként a sekrestyében, hétköznap pedig a Plébánián jelentkezzenek!
4. Tábort szervezünk felső tagozatos hittanosoknak július 1-6 között a Tatabánya melletti Héreg község plébániájára. Érdeklődni és jelentkezni lehet a hitoktatóknál.
5. Előkészítő tanfolyamot szervezünk azoknak a felnőtteknek, akik nincsenek megkeresztelve, nem voltak elsőáldozók, nem bérmálkoztak. Érdeklődni és jelentkezni lehet a Plébánián.
6. Ebben az évben is az Adóhatóság elkészíti az adóbevallást, de a személyi jövedelemadó 2 x 1 % - ról mindenkinek rendelkezni kell. Kérjük, hogy a Katolikus Egyházat és valamely karitatív szervezetet, alapítványt támogassák adójuk 2 x 1 %-val. Ezen felajánlásukat akár az ügyfélkapun keresztül, akár a postai levél által megtehetik.
7. A szentmise végén lesz hamvazás.

 

Nyomtatás  E-mail